Smågrupper

Smågrupper er felleskap der gode vennskap bygges og livet med Gud utvikles. Hver uke møtes vi til god mat, drikke, og inspirerende felleskap med den gode samtalen i fokus. Bli med i en smågruppe du også.

Førekteskaplig veiledning/kurs

Har dere planer om å gifte dere? Da er dette noe for dere! Klippen arrangerer førekteskaplig veiledning/kurs. Kurset passer også for dere som er nygifte. For mer info kikk deg inn på denne siden.

Bønnesamlinger

Velkommen til bønnesamlinger. Hver tirsdag klokka 10:00 er bønnens time. Har du mulighet og ønsker å være med, kom! Vi har også bønnemøter, bønn og lovsangskvelder og bønn ved neste steg samlingene.

Vi over 60

"Vi Over 60" har samling en gang i måneden,  3. eller 4. onsdag kl 1400. Der samles mellom 50 og 70 personer til et godt åndelig og sosialt samvær. Målsettingen med Treffene er å være evangiliserende og misjonsinspirerende. Seniormusikken er til stor velsignelse i disse Treffene.

Søstermisjonen

Tema for Søstermisjonen er misjon. Vi har kontakt med misjonærene. Vi leser brev og skriver brev som blir sendt til våre misjonærer.

Kontakt oss

Klippen Sandnes

Eidsvollsgt.20

4319 Sandnes

Tlf.: 51601960

Fax: 51601961

E-post: post@klippen.net
 

Kalender

17. januar 2019 | Logg inn | Copyright [2013] Klippen Sandnes Powered by Agrando